Advertentie verwijderd

Appartement Ruiterskwartier in Leeuwarden

8911 BS Leeuwarden (Friesland)

€775 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruiterskwartier 115 M

Te huur appartement op de 2e verdieping boven de Burgemeester van Napels De woonruimte is gelegen op de 2e verdieping aan de achterzijde van het pand. Hierdoor heb je wel het gemak van de binnenstad, maar minder overlast van de stad.

Het betreft een appartement met een slaapnis, woonkamer met keuken, badkamer (douche en wastafel, toilet) en was hok. Groot circa 50 m2.

Algemeen: Het appartementen complex is gelegen in het hartje centrum van Leeuwarden boven de Burgemeester van Napels. In de kelder is een fietsenstalling aanwezig voor de bewoners. In 2017 is dit voormalig bankgebouw omgebouwd tot appartementencomplex. Voor alle appartementen is in de kelder een eigen berging beschikbaar in of nabij de kluis van de voormalige Fortis bank. Op het complex Ruiterskwartier 115 is ook onze huismeester woonachtig.

Servicekosten omvatten: Energie, water, glasbewassing buitenramen (3x per jaar), schoonmaak algemene ruimten (1x per week), Huismeesterschap, afschrijving stofferingen (pvc-vloer, binnenschilderwerk, gordijnen, basisverlichting), bijdrage kosten waterontharder, lift , e.d. Let op: servicekosten is exclusief abonnement internet en tv abonnement . In het gebouw is alleen infrastructuur aangelegd voor Ziggo. U dient hier zelf een abonnement voor af te sluiten. Er is in het gebouw een wasruimte aanwezig met een wasmachine en een wasdroger. Hiervoor moet separaat betaald worden.

Huur prijs is inclusief servicekosten 775 euro per maand. Huur subsidie is mogelijk. Huur is 625 euro + 150 euro servicekosten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Ruiterskwartier Leeuwarden

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Direct