Advertentie verwijderd

Huis Cambuurstraat in Leeuwarden

8921 HP Leeuwarden (Friesland)

€650 Huurprijs p.m.
68 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

-- Instap klare woning te huur voor 15 maanden per 10 augustus--

Hallo woningzoekenden, Op zoek naar een instapklare tijdelijke woning op de Cambuurstraat? Huren kan vanaf 10 augustus tot November2021 (15 maanden, bezichtigingen op 6 of 7 augustus)

Dit huis wordt aangeboden omdat de bewoner tijdelijk ergens anders gaat wonen. De huurprijs is €650,- exclusief. De woning is geschikt voor één persoon en er is voldoende parkeermogelijkheid voor de deur. De woning staat vlak bij het centrum in een rustige straat met veel groen. De straat is gedeeltelijk doodlopend waardoor het aandoet als een volksbuurtje. De woning is de laatste jaren gemoderniseerd en alles is goed onderhouden. Het totale woonoppervlakte is ca. 68m2 en er is één slaapkamer zoals is te zien op de foto’s. De woning wordt opgeleverd met laminaat. De hele woning is voorzien van dubbel glas en nieuwe isolatie. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming. De woning staat slechts één minuut van het Cambuurplein vandaan. Daar zijn meerdere winkels en supermarkten te vinden. Het centrum is slechts binnen een paar minuten op de fiets te bereiken. Mocht je interesse hebben, neem snel contact op om op 6 of 7 augustus een bezichtiging te doen. Meer details onder aan dit bericht.

Dear houseseekers, This house is available from the 10th of August. It will be available to rent till November 2021. The house is renovated en well isolated. The rent will be €650,- per month. Send me a pm if you want to schedule a appointment.

Available: 10th August till November 2021 M2: ca 70 m2 Rent per month: € 650 Safety deposit: € 650 Additional costs per month: € None Administration fee: € None Offered by: Owner Owner: J Roskam

  • Rent is excluding gas, water, power, internet and TV
  • Proffered language tenant: Dutch
  • No pets allowed
  • No smoking inside the house
  • House rules: yes (common sense)
  • Registration: yes
  • Housing benefit: no

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Cambuurstraat Leeuwarden

Extra informatie

Tuin
Douche
Kabel TV
Open haard
Dakraam
Dakkapel
Rookkanaal
Rioolaansluiting
Parkeerplaats
Buiten het centrum
Aan rustige weg
Bij winkelcentrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar