Verhuurd

Appartement Nijlansdyk in Leeuwarden

8931 EW Leeuwarden (Friesland)

€525 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
1961

Over deze woning

Rustig en veilig wonen in dit 2-kamer APPARTEMENT, gelegen op de BEGANE GROND. Direct gelegen aan van Harinxmakanaal met prachtig vrij uitzicht over Friese platteland.

Indeling: Hal/entree met gang en meterkast. Aan de rechterzijde bevindt zich de inpandige berging (ca. 4m²). Direct aan de linkerzijde een slaapkamer (ca. 10m²). De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douchehoek. De ruimte wordt mechanisch geventileerd. De half-open keuken beschikt over een nette opstelling. De woonkamer bevindt zich aan de zuidzijde, waardoor prettig veel lichtinval. De voormalige slaapkamer is bij de woonkamer betrokken, waardoor een riante leefruimte is ontstaan. Een buitendeur geeft toegang tot een eenvoudig aangelegde voortuin, zuid gericht en met vrij uitzicht op Van Harinxmakanaal.

Bijzonderheden: Voorzien van dubbele beglazing, deels in kunststof kozijnen. Centrale verwarming middels moderne CV-combiketel (2013). Servicekosten: € 25,- per maand. Het appartement is per direct beschikbaar.

De wijk: De wijk Nylân beschikt over vele sport- en recreatiefaciliteiten in het aangrenzende sportpark. Ook wandelaars komen ruimschoots aan hun trekken in het park en langs het water van het Van Harinxmakanaal. De gezellige binnenstad van Leeuwarden is slechts 10 min. fietsen. De wijk sluit rechtstreeks aan op de belangrijkste uitvalswegen naar het zuiden, zodat u snel de stad uit bent. De bushalte is in de straat, het winkelcentrum op loopafstand, en ook basis- en voortgezet onderwijs zijn goed in de wijk vertegenwoordigd.

PROCEDURE HUUR: Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte dient u in principe te beschikken over voldoende inkomsten, richtlijn hiervoor € 1.500,- netto per maand. Tevens geniet een vast dienstverband de voorkeur. Minimale huurperiode 1 jaar. Vraag een inschrijfformulier bij ons aan (verhuur@tadema-makelaars.nl), op basis waarvan wij uw inkomenssituatie kunnen beoordelen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
170 m³
Aantal kamers
2
Adres
Nijlansdyk Leeuwarden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
23 december 2016