Verhuurd

Huis Zenegroen in Leeuwarden

8935 KN Leeuwarden (Friesland)

€775 Huurprijs p.m.
125 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Namens HUURWEL te Naarden verhuren wij in Leeuwarden fraaie twee-onder-een-kap woningen. De woningen zijn gelegen in de woonwijk Aldlân Oost met diverse voorzieningen, waaronder kinderopvang, basisscholen, gezondheidsvoorzieningen en een winkelcentrum. Daarnaast is de wijk gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar Heerenveen en Drachten en de toegang tot het stadscentrum.

Indeling:

Op de begane grond bevindt zich de entree met toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegangsdeur naar de garage van circa 20m2. De ruime woonkamer van circa 40m2 met schuifpui en trapkast is tuingericht met aan de voorzijde de open keuken welke is voorzien van een keurige keukenopstelling.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk 15, 12 en 9m2 en een badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel.

De zolder van circa 30m2 is via een vaste trap bereikbaar en voorzien van een veluxraam. Hier treft u ook de ketelopstelling en de witgoedaansluitingen aan.

Algemeen:

  • Bouwjaar 1995;
  • Verwarming middels Remeha hr-combi ketel, bouwjaar 2011;
  • Geheel voorzien van dubbele beglazing;
  • Huur is exclusief gas, water en elektra;
  • Waarborgsom 1 maandhuur;
  • Eenmalige administratiekosten HUURWEL € 75,00

Bijzonderheden: De minimale huurperiode voor deze woningen is 1 jaar en daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Om voor deze woningen in aanmerking te komen wordt er als algemene richtlijn een inkomensnorm gehanteerd waarbij uw bruto maandinkomen in ieder geval gelijk dient te zijn aan minimaal 4 maal de kale huurprijs. Voor tweeverdieners gelden ten aanzien van het tweede salaris andere inkomensberekeningen. Een tweede inkomen wordt in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensnorm. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld. Voor zelfstandigen gelden andere inkomensberekeningen of voorwaarden.

BELANGSTELLING VOOR DEZE LEUKE WONING? BEL ONS VOOR EEN BEZICHTIGING!

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
125 m²
Inhoud
375 m³
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
5
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Zenegroen Leeuwarden

Extra informatie

Tuin
Garage
Bad
Toilet in badkamer
Douche
Aan rustige weg
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
4 januari 2017