Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Schipholweg in Leiden

2316 XC Leiden (Zuid-Holland)

€250 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
1985

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Meerdere grotere en kleinere werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van het Centraal station Leiden. Het kantorengebied van Leiden genaamd 'Schuttersveld' kan met recht het zakencentrum van Leiden worden genoemd. En jouw of jullie bedrijf heeft nu de kans hier één van de vele ruimtes te betrekken tegen een bijzonder gunstig maandtarief. Gas, water én licht zijn allemaal inbegrepen!

Invulling van je werkruimte

Simpel: we staan open voor alle ondernemersideeën. De bedrijfsruimten liggen in een kantoorgebouw, maar zijn zeer verschillend qua grootte. Dat maakt het mogelijk er zeer uiteenlopende invullingen aan te geven. Of je nu op zoek bent naar kantoorruimte, atelierruimte, opslagruimte, een fotostudio of bijvoorbeeld opslagruimte of een ruimte om je naaiatelier te beginnen. Het kan allemaal (uiteraard na overleg.)

Werkruimte Leiden zeer goed bereikbaar

Via de Schipholweg en Plesmanlaan vind je de aansluiting met Rijksweg A44 (Amsterdam - Den Haag) en A4 (Amsterdam - Rotterdam). Centraal station Leiden ligt ook in de buurt en dus zijn Den Haag en Amsterdam ook uitstekend per trein bereikbaar.

Fantastische kans

Een fantastische kans dus om hier je bedrijf tijdelijk te huisvesten. Heb je hier nog vragen over? Schroom niet en stel ze ons. Dat kan via Messengermaar uiteraard ook gewoon via de telefoon.

  • De ruimtes variëren in prijs (vanaf € 250,-), dit is afhankelijk van de grootte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte (Kantoor)
Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Schipholweg Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Direct