Advertentie verwijderd

Appartement Rapenburg in Leiden

2311 GK Leiden (Zuid-Holland)

€2.200 Huurprijs p.m.
98 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR! Wonen aan een van de mooiste grachten van Leiden, het Rapenburg. Deze woning bevindt zich in een Rijksmonumentaal pand op de 2e verdieping. De woning telt drie slaapkamers en wordt gestoffeerd opgeleverd.

Entree van de woning op de 2e verdieping met ruime hal en pantry. Aan de voorzijde bevidnen zich de woonkamer en 1 slaapkamer met uitzicht op het Rapenburg.

Via de hal is de badkamer te bereiken met wastafel en bad. Het toilet is separaat en voorzien van fonteintje. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer van 16 m2 met ingebouwde kast. Ook de keuken treft u aan de achterzijde met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

De derde slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van een slaapvide.

FOR RENT! Living at one of the most beautiful canals in Leiden. This apartment is located on the 2nd floor of this listed building. The apartment has three bedrooms and comes upholstered.

Entrance on 2nd floor with spacious hall and pantry, At the frontside is the living room and one bedroom with view at the canal. In the hall is the bathroom with washbasin and bathtub. The toilet is separate and comes also with washbasin.

At the rear is the 2nd bedroom with build in cupboards. The kitchen comes with gas cooker, hood and fridge. The third bedroom is also at the rear and has an sleeping entresol.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1750
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
98 m²
Inhoud
245 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Rapenburg Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 2.200 p/m
Beschikbaar per
Direct