Advertentie verwijderd

Appartement Rijnstraat in Leiden

2311 NJ Leiden (Zuid-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
95 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur in het centrum van Leiden. Ruime dubbele bovenwoning in Rijksmonumentaal pand van circa 95 m2. De woning telt drie slaapkamers en is voorzien van een fraaie houten vloer.

Entree op begane grond met direct de trap naar de 1e verdieping. Hier bevindt zich aan de voorzijde de woonkamer met uitzicht op de Rijnstraat. Aan de achterzijde treft u de (woon) keuken met diverse inbouwapparatuur. In de hal de badkamer en het separat toilet. In het achterhuis bevindt zich op de ze verdieping de 1e slaapkamer van circa 12 m2.

Op de 2e verdieping een ruime overloop met de aansluiting voor de wasmachine. De twee slaapkamers hier hebben een oppervlakte van 14 m2 en 13 m2 en zijn beide voorzien van een eigen wastafel.

Via een vlizotrap is de vliering te bereiken welke als opslag kan dienen. Appartement mag niet gedeeld worden!

For rent in the centre of Leiden. Spacious double floor house in a listed building of approximately 95 m2. The house has 3 bedrooms and comes with lovely wooden floors.

Entrance on ground floor with stairway to the 1st. Here is the living room at the front of the building with view at the Rijnstraat. At the rear is the kitchen with several build-in appliances. In the hall is the bathroom and a separate toilet. At the rear is the 1st bedroom of approximately 12 m2.

On the 2nd floor is a spacious landing with washing machine connection and two bedrooms of 14 m2 and 13 m2 with both their own sink. The apartment is not for sharing!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1650
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
285 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Rijnstraat Leiden

Extra informatie

In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct