Advertentie verwijderd

Appartement Bachstraat in Leiden

2324 HG Leiden (Zuid-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
88 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Wij bieden binnen het complex 'De Statenhof' verschillende appartementen aan verdeeld over negen verdiepingen. Het complex is gelegen in een rustige wijk met veel groen en een super goede bereikbaarheid. Op eigen terrein is er plek voor 22 auto's, ook in de directe omgeving kunt u gratis parkeren. In het complex is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Het complex is voorzien van een lift.

De 3-kamer appartementen (twee slaapkamers) beschikken over een nette badkamer en keuken. Binnen de verschillende types zijn er verschillende niveau's van afwerking te onderscheiden. De appartementen zijn circa 88 m2 groot en hebben een balkon.

Indeling: gezamenlijke entree met bellentableau begane grond, trappenhuis en lift naar etages, entree appartement, vanuit de hal zijn keuken toilet en woonkamer te bereiken. De woonkamer is zeer licht door raampartijen aan beide kanten. Vanuit de woonkamer zijn balkon en slaapkamers te bereiken. De badkamer is vanuit beide slaapkamers te bereiken.

De huurprijs bedraagt €1350,- per maand inclusief servicekosten, waterverbuik en verwarming. In de post servicekosten is onder andere een tv-abonnement, schoonmaak algemene ruimten en groenonderhoud opgenomen. Let op u dient zelf nog een contract af te sluiten voor elektra!

De appartementen zijn beschikbaar vanaf 15 december 2019. Borg:€2700,-

Uitsluitend online reageren!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1967
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bachstraat Leiden

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct