Advertentie verwijderd

Appartement Bachstraat in Leiden

2324 HG Leiden (Zuid-Holland)

€1.000 Huurprijs p.m.
68 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Wij bieden binnen het complex 'De Statenhof' een net appartement aan op de zevende verdieping. Het complex is gelegen in een rustige wijk met veel groen en een super goede bereikbaarheid. Op eigen terrein is er plek voor 22 auto's, ook in de directe omgeving kunt u gratis parkeren. In het complex is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Het complex is voorzien van een lift.

Dit 2/3-kamer appartementen (één slaapkamer) op de 7e verdieping beschikt over een basis badkamer en keuken met inbouwapparatuur. Het appartement is circa 68 m2 groot en heeft een balkon. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Indeling: gezamenlijke entree met bellentableau begane grond, trappenhuis en lift naar etages, entree appartement, vanuit de hal zijn keuken toilet en woonkamer te bereiken. De woonkamer is zeer licht door raampartijen aan beide kanten. Vanuit de woon/eetkamer zijn balkon en slaapkamer te bereiken. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken.

De huurprijs bedraagt €1250,- per maand inclusief servicekosten, waterverbruik en verwarming. In de post servicekosten is onder andere een tv-abonnement, schoonmaak algemene ruimten en groenonderhoud opgenomen. Let op u dient zelf nog een contract af te sluiten voor elektra!

Het appartement is beschikbaar per 1 februari 2020 Borg:€2500,-

Tevens beschikbaar Bachstraat 612 en 616.

Uitsluitend online reageren!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1967
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Bachstraat Leiden

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar