Advertentie verwijderd

Appartement Schutterstraat in Leiden

2316 XH Leiden (Zuid-Holland)

€725 Huurprijs p.m.
22 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit fijne tweekamerappartement van 22 vierkante is te huren per 1 augustus 2020. De woning ligt op een fantastische locatie in een authentiek Leids straatje. Bij binnenkomst valt direct het lichte karakter van de woonkamer op. Het grote raam aan de achterzijde maakt dit mogelijk en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om de woning te ventileren. De plafonds zijn hoog en voorzien van gave accenten in het stucwerk die recht recht aan dit gave oude pand.

De woning is voorzien van een keuken. De koelkast, de kookplaat en de afzuiger zijn bij de woning inbegrepen. Ook de badkamer met toilet en inloopdouche hoort bij de woning en heb je dus helemaal voor jou alleen. Er is een wasmachine in de woning aanwezig. Deze wordt door de bewoners geleased. Ook het internet delen de bewoners met elkaar. Voor zo'n 17 euro per maand kun je van deze voorzieningen gebruik maken. De woning leent zich bovenal voor het aanvragen van huurtoeslag. Last but not least: de woning wordt vóór 1 augustus volledig opnieuw geschilderd. Je kunt dus zo je bed neerzetten.

De Schutterstraat bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Leiden. Het centrum bereik je binnen enkele minuten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
22 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Schutterstraat Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 725 p/m
Beschikbaar per
1 augustus 2020