Advertentie verwijderd

Appartement Herensingel in Leiden

2315 LZ Leiden (Zuid-Holland)

€1.375 Huurprijs p.m.
64 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Let op: deze woning is beschikbaar voor delers maar maximaal met twee personen

Dit gave plekje aan de Herensingel is om jaloers op te worden. Dit jaren-30 pand is gesplitst in twee appartementen. De woning waar het hier om gaat bevindt zich op de eerste en de tweede verdieping. Bij binnenkomst wordt je direct gegrepen door het uitzicht over Leiden. Vanuit het voorraam kijk je op het kabbelende water van de Herensingel en in de verte kijk je direct op de Sint Josephkerk. Prachtig! Door de openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde, en de hoge ramen aan de voorzijde, krijgt het licht de kans om als het ware door de woning heen te stromen. Het geeft het gevoel van ruimte. Bovendien ligt het plafond heerlijk hoog wat nog eens extra bijdraagt aan dit ruimtelijke gevoel.

Aan de achterzijde van de 1e verdieping vind je de keuken. De rode kleur ervan roept hem uit tot heuse eyecatcher. Hij is voorzien van een koelkast, een afzuiger, een gaskookplaat, een oven en last but not least een vaatwasser. De naastgelegen openslaande deuren maken dat je extra kunt ventileren tijdens het koken.

Links van de de trap vind je vervolgens de ruime badkamer met daarin een toilet, een inloopdouche en een waskom. Ook tref je hier een aansluiting voor een wasmachine.

Op de tweede verdieping van het appartement vind je de slaapkamers, drie stuks. Ze zijn alle drie voorzien van een radiator, lichtspotjes en voldoende stopcontacten. De kamer aan de achterzijde is voorzien van een groot raam, over de gehele breedte van de slaapkamer. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben een enkel raam. Beide ramen zijn zowel verticaal als horizontaal te openen en bieden zodoende de mogelijkheid om de slaapkamers te ventileren.

De Herensingel ligt aan de rand van het Leidse centrum. De dichstbijzijnde supermarkt is te voet te bereiken. Het hart van het centrum bereik je met enkele minuten fietsen. Bovendien vind je de bushalte bijna voor de deur.

Ben je geïntresseerd en wil je het appartement bezichtigen? Laat het ons weten!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Herensingel Leiden

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar