Advertentie verwijderd

Studio Herenstraat in Leiden

2313 AG Leiden (Zuid-Holland)

€695 Huurprijs p.m.
24 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 augustus 2020 kan deze studio aan de Herenstraat van jou zijn. Je hebt hier alle voorzieningen voor jezelf. Zo kijk je bij binnenkomst direct tegen de fijne keuken aan. Deze is voorzien van een koelkast, een kookstel, een afzuiger en een combi-oven. Op deze verdieping vind je eveneens de badkamer met een toilet en een douchekabine. De woonkamer is zo'n 14m2 en is voorzien van twee grote ramen aan de voorzijde van het pand. Deze bieden je ook de mogelijkheid om de woning te ventileren.

Het leuke van deze woning is dat er een slaapvide aanwezig is die je toegang geeft dat je eigen balkon. Aan de linkerzijde bevindt zich hier het slaapgedeelte en aan de rechterzijde vind je de deur richting het balkon. Hoe cool is dat!

De Herenstraat ligt net buiten de Leidse singels en is een bruisende straat voorzien van onder andere een supermarkt, een visboer, een slager, een bakker en een kapsalon. Je bent hier binnen enkele minuten in het centrum, bij de universiteitsbibliotheek of bij het centraal station.

Wil jij hier wonen? Schrijf je in bij Inleidenhuren en laat het ons weten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
24 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Herenstraat Leiden

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar