Advertentie verwijderd

Appartement Zoeterwoudseweg in Leiden

2321 GM Leiden (Zuid-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Locatie:

Op een industrie terrein in Leiden bevindt zich dit mooie gemeubileerde kantoor-appartement. Het is vlak bij het Vijfmeiplein, de Luifelbaan en makkelijk te bereiken via de N206, N11 en de A4. Op dit adres kan niet ingeschreven worden.

Indeling:

Via de voordeur beneden de trap op naar het kantoor-appartement. Vanuit de hal rechtdoor naar de slaapkamer voorzien van tweepersoons bed, wasmachine, droger en kastruime. Naast de slaapkamer is de mooie moderne badkamer met toilet, van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de woonkamer met open keuken. De keuken heeft een electrische kookplaat, combi-oven en is voorzien van veel kastruimte. De woning is compleet gemebulileerd.

Bijzonderheden:

  • vanwege de kantoorbestemming op dit adres kan er niet ingeschreven worden
  • per direct beschikbaar
  • de woning wordt gemeubileerd verhuurd
  • 1 maand borg
  • huisdieren in overleg 1 maand borg extra
  • roken is niet toegestaan

Kosten per maand:

  • 895.00 huur
  • 130.00 kosten G/W/E/I/TV/B
  • 1025.00 totaal

**makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Leiden treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.**Vindt u dit aanbod op een andere website dan www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl

**Tip ons een verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,00. ** Aanmelden en voorwaarde zie http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/p-tip-makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

**makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Leiden ** Schipholweg 103 2316XC Leiden telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Woning aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Leiden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1995
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zoeterwoudseweg Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar