Advertentie verwijderd

Appartement Rooseveltstraat in Leiden

2321 BK Leiden (Zuid-Holland)

€1.100 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Adres: Rooseveltstraat type D1

Huurprijs: Kale huurprijs € 1.100,00 Servicekosten € 50,00 Gebruiksvergoeding € 25,00 Totaal € 1.175,00 W/E dient u zelf te regelen.

Appartement: In Leiden Zuid West, pal naast het winkelcentrum De Luifelbaan en de AH XL en op slechts 5 minuten fietsafstand van centrum Leiden bevindt de Roosevelt Toren zich qua ligging, bereikbaarheid en uitzicht op één van de mooiste plekken in Leiden.

Het complex bestaat uit in totaal 60 appartementen, waarvan 12 woningen bestemd voor de sociale woningvoorraad en 2 top Penthouses op de bovenste verdieping.

Het appartement type D1 heeft een ruime woonkamer en is voorzien van een zonnig balkon op het zuiden. Elk appartement heeft een moderne lichte open keuken voorzien van vaatwasser, koel/vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. Daarnaast beschikt u over 2 slaapkamers, een berging, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een toilet. De appartementen zijn duurzame, gasloze woningen, welke voorzien zijn van een warmtepomp. De warmtepomp (incl. boiler) zorgt voor zowel verwarming als warm water. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een video-intercomsysteem.

Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten parkeergarage (niet elk appartement beschikt over een parkeerplek). Het type D1 appartement beschikt over een eigen parkeerplek. Elk appartement beschikt wel over een eigen (fiets) berging gelegen op de begane grond.

In de verhuur per: Medio oktober

Bijzonderheden:

  • Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur netto per maand (vrije sector).
  • Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 1 x de totale maandhuur verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
  • Gebruiksvergoeding: € 25,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur.
  • Appartementen worden behangklaar opgeleverd.
  • De minimale huurtermijn is 1 jaar.

Interesse? : Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn. Beantwoord hierbij de volgende vragen: Met wie wilt u de woning gaan huren? Heeft u kinderen? Wat is/ zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand? Heeft u een vaste baan? Bent u ZZP-er? Of is op u een andere situatie van toepassing? Hoelang wilt u huren? Tevens vernemen wij graag van u, naar welke woning(en), sociaal of vrije sector uw voorkeur(en) uit gaat.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rooseveltstraat Leiden

Extra informatie

Balkon
Garage
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar