Advertentie verwijderd

Kamer Poelgeeststraat in Leiden

2316 XL Leiden (Zuid-Holland)

€365 Huurprijs p.m.
15 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze kamer aan de Poelgeeststraat is te huren van 1 juni tot en met 31 augustus 2021. De kamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakraam en een voorraam waardoor de kamer lekker licht is. De kamer heeft een vloeroppervlakte van 15m2. Je bevind je in deze ruimte op de tweede en daarmee op de bovenste verdieping van het pand. De wanden lopen schuin af richting de punt van het dak.

De badkamer en de keuken bevinden zich beide op de eerste etage van de woning. De badkamer beschikt over een luxe baddouche en een wastafel en tijdens het koken ben je evenwel van alle gemakken voorzien. Zo is er reeds een koelkast, een kookstel en een afzuiger aanwezig. De badkamer en keuken worden gedeeld met drie huisgenoten.

De Poelgeeststraat is een knus Leids straatje in de buurt van het Centraal Station. Het centrum is nabij en de supermarkt bereik je met enkele minuten fietsen.

Ben jij op zoek naar een kamer en is dit iets voor jou? Reageer dan direct.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Poelgeeststraat Leiden

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 365 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.