Advertentie verwijderd

Huis Paramaribostraat in Leiden

2315 VK Leiden (Zuid-Holland)

€640 Huurprijs p.m.
125 m²
6 kamers
Kaal

Over deze woning

Per direct bieden wij een zelfstandige maisonettewoning aan in Leiden o. b. v. tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat je een huurovereenkomst krijgt voor minimaal 6 maanden o. b. v. de leegstandswet. De opzegtermijn vanuit de eigenaar is 3 maanden, zelf heb je een opzegtermijn van 1 maand. Er is geen einddatum of termijn bekend van dit project. We zijn voor dit project op zoek naar enthousiaste, werkende starters op de woningmarkt zonder huisdieren en/of kinderen.

Deze ruime woning is gelegen op de begane grond en bestaat uit twee woonlagen. De woning heeft een oppervlakte van 125 m² en beschikt over een lichte woonkamer, vijf slaapkamers, aparte keuken, een nette badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Ook is er een balkon en een zonnige tuin aanwezig! Deze woonruimte is geschikt voor 1 of 2 bewoners. Ideaal als je met je partner of een vriend(in) wilt samenwonen!

De maandhuur bedraagt €621,97 + servicekosten €17,15 = €639,12 exclusief G/W/E en gemeentelijke heffingen en belastingen.

Heb jij interesse in dit aanbod, reageer dan direct!

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Paramaribostraat Leiden

Extra informatie

Tuin
Balkon
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 640 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar