Advertentie verwijderd

Appartement Buitenruststraat in Leiden

2313 ZK Leiden (Zuid-Holland)

€715 Huurprijs p.m.
24 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit toffe appartement aan de Buitenruststraat in Leiden komt vrij per 1 oktober 2021. De Buitenruststraat is een prachtig, rustig authentiek Leids straatje dat alleen bestemmingsverkeer kent.

Bij binnenkomst in de woning bevind jij je in de woonkamer en valt je oog direct op de twee heerlijk hoge ramen aan de achterzijde van het pand. Je kunt hier gebruikmaken van je eigen keuken en badkamer en er is een separate afsluitbare slaapkamer aanwezig. De oppervlakte betreft zo'n 25 vierkante meter. De ruimtes zijn stuk voor stuk rechthoekig waardoor je ook optimaal van die ruimte gebruik kunt maken. Bovendien zijn de plafonds lekker hoog die daardoor bijdragen aan een ruimtelijk gevoel. In het pand bevinden zich twee vergelijkbare appartementen. De wasmachine deel je met je medebewoners.

Ben jij al een tijdje op zoek naar een plekje voor jezelf? Laat het ons weten en wie weet ben jij de volgende bewoner van deze woonruimte aan de Buitenruststraat.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
24 m²
Perceeloppervlakte
1 m²
Inhoud
1 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Buitenruststraat Leiden

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 715 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.