Advertentie verwijderd

Appartement Morsweg in Leiden

2312 AA Leiden (Zuid-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
26 m²

Over deze woning

Leuke studio beschikbaar!

Deze studio is gelegen aan de Morsweg en op loopafstand van de binnenstad. Bij binnenkomst betreed je de ruime woonkamer waarin zich ook de keuken bevindt. Door de vele ramen in de woonkamer is de ruimte enorm licht. De badkamer welke zich aan de achterkant van de woning bevindt is voorzien van douche, toilet en wastafel. Er is ook een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

De huurprijs is 875,- inclusief gas, water en elektra. Beschikbaar per 1 oktober!

Is je interesse gewekt? Twijfel niet en neem snel contact met ons op via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of bel naar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

-------------

Nice studio available!

This studio is located on the Morsweg and within walking distance of the city centre. Upon entering you enter the spacious living room in which the kitchen is located. Because of the many windows in the living room, the room is very light. The bathroom which is located at the back of the house is equipped with shower, toilet and sink. There is also a communal garden.

The rent 875,- includes gas, water and electricity. Available from 1st of October!

Is your interest aroused? Do not hesitate and contact us quickly at emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. or call telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
26 m²
Adres
Morsweg Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.