Advertentie verwijderd

Appartement Hoge Rijndijk in Leiden

2314 AA Leiden (Zuid-Holland)

€765 Huurprijs p.m.
25 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit heerlijke appartement aan de Hoge Rijndijk komt vrij per 1 november 2021 en is te huren voor onbepaalde tijd. De woning heeft een oppervlakte van 25m2. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn 'rechttoe-rechtaan' waardoor je optimaal van de ruimtes gebruik kunt maken. Je bevindt je in deze woning op de tweede etage, aan de achterzijde van het pand. Je hebt de beschikking over je eigen keuken en badkamer. De slaapkamer bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en is daarmee gescheiden van het woongedeelte.

Tot slot ben je aan de achterzijde van de woning voorzien van een groot balkon dat over de gehele breedte van de woning begaanbaar is. Zodoende kun je vanuit de woonkamer door de openslaande deuren je balkon op, maar je kunt het balkon evengoed via de slaapkamer betreden. Niet geheel onbelangrijk: je kunt hier doorgaans heerlijk van het zonnetje genieten, want je hebt hem bijna de hele dag op je balkon.

In een gemeenschappelijke ruimte in het pand kun je gebruikmaken van de gedeelde wasmachine en de droger.

Ben jij op zoek naar een eigen plekje op de rand van het centrum van Leiden? Laat het ons dan snel weten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hoge Rijndijk Leiden

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 765 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.