Advertentie verwijderd

Kamer Hoge Rijndijk in Leiden

2314 AN Leiden (Zuid-Holland)

€600 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze kamer ligt aan de rand van Leiden en Leiderdorp op een steenworpafstand van de A4 en de N11. Er is een fietsenberging en plek om een auto op het terrein te parkeren. De kamer zelf ligt op de eerste etage in een statige vrijstaande villa.

De eigenaren wonen zelf op de begane grond en verhuren vier kamers in de woning. Deze vier kamers delen een badkamer met douche en toilet. De wasmachine en droger zijn te gebruiken tegen betaling. De keuken is voorzien van 8 gaspitten om te koken twee koelkasten, voldoende ruimte voor keukengerei en een eettafel met vier stoelen. De algemene ruimten, keuken en badkamer worden wekelijks schoongemaakt.

De kamer ligt op de eerste etage en is voorzien van een mooie vloer en vitrage. Er is een openslaande deur waar u ’s ochtends heerlijk in de zon kunt zitten. Kabel TV is inbegrepen, internet wordt met de andere bewoners gedeeld.

Deze kamer is bedoeld voor een serieuze, werkende en rustige huurder.

  • Borg 1 maand

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hoge Rijndijk Leiden

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.