Verhuurd

Appartement Magdalena Moonsstraat in Leiden

2313 ZB Leiden (Zuid-Holland)

€1.050 Huurprijs p.m.
68 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

3 kamer Appartement met tuin

Per 1 februari is ons leuke appartement in Leiden te huur! We hebben het bijna vier jaar lang aan een leuk stel verhuurd. Ze zijn in blijde verwachting en hebben besloten om een ruimer huis te kopen.

Zij hebben het appartement bijna vier jaar met plezier gehuurd, dus we hopen dat wij nu iemand anders hiermee een plezier kunnen doen! De Magdalena Moonsstraat ligt in de gewilde Tuindorpwijk en is een zijstraat van de Herenstraat (100 m) met zijn gezellige winkeltjes, supermarkt en restaurantjes. Op een steenworpafstand van de binnenstad en 5-10 minuten fietsafstand van het Centraal Station. Een fijn huis dicht genoeg bij het centrum om de gezelligheid en drukte op te zoeken maar ook weer ver genoeg er vandaan om rustig te studeren/werken/ontspannen.

De woning bestaat op de begane grond uit een woonkamer en een eetkamer, keuken en toilet en een ruime slaapkamer . Op de eerste verdieping is een tweede kleine slaapkamer met inbouwkast.

De vloeren van woonkamer en slaapkamers zijn van parket, de eetkamer en keuken van tegelwerk. Lijkt het jou leuk om in dit appartement te wonen? Reageer dan nu op deze advertentie en vertel iets leuks over jezelf!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
160 m³
Aantal slaapkamers
2
Aantal kamers
3
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Magdalena Moonsstraat Leiden

Extra informatie

Tuin
Douche
Kabel TV
Ingebouwde lampen
Eetkamer
Internetverbinding
Rioolaansluiting
In het centrum
Buiten het centrum
Aan rustige weg

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
1 februari 2017