Advertentie verwijderd

Huis Saerdam in Lelystad

8242 JM Lelystad (Flevoland)

€1.750 Huurprijs p.m.
156 m²
5 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Vooral voor expats. Wonen op z’n Nederlands!

U bent in 53 minuten met de auto in het centrum van Amsterdam en in 54 minuten op luchthaven Schiphol. Met de trein duurt dit 1 uur en 6 minuten naar Amsterdam Centraal en 1 uur en 9 minuten naar Schiphol. U woont op loopafstand van het shopping-centrum Batavia Stad en de jachthaven van Lelystad - Haven. En bent u thuis dan geniet u van het prachtige uitzicht over het Markermeer met de prachtige Hollandse luchten en de zonsondergang.

Deze geheel gerenoveerde woning is per direct te aanvaarden.

Especially for expats. Living on his Dutch!

You are 53 minutes by car in the center of Amsterdam in 54 minutes at Schiphol Airport. By train it takes 1 hour and 6 minutes to Amsterdam Central Station and 1 hour and 9 minutes from Schiphol Airport. You live within walking distance of the shopping center Batavia Town and Marina Lelystad - Haven. And when you are at home you enjoy the beautiful views of the Markerlake with the beautiful Dutch skies and sunsets.

The house is to accept immediately and completely renovated.

Begane grond

Begane grond: Entree met trapopgang, garderobe en meterkast, toegang tot toilet en de inpandige garage alsmede toegang tot een kamer van waaruit u de op het zuidoosten gesitueerde tuin bereikt.

Eerste verdieping

Hier bevindt zich de woonverdieping; Op deze verdieping komt u via het portaal, welke tevens toegang biedt tot het toilet de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer geeft tevens toegang tot de overloop met trapopgang naar de tweede verdieping

Tweede verdieping

Overloop met lichtkoepel, drie ruim te noemen slaapkamers een luxe badkamer en een cv ruimte met wasmachine aansluiting.

Tuin

De achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd en is voorzien van een erfafscheiding, een houten berging, achterom en diverse bestrating en beplanting.

Kenmerken

De woning is per direct te aanvaarden en geheel gerenoveerd.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
156 m²
Perceeloppervlakte
141 m²
Inhoud
540 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Saerdam Lelystad

Extra informatie

Tuin
Opslagkamer
Aan vaarwater
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Bij station
Aan strand

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Direct