Advertentie verwijderd

Huis Baverdestraat in Lieshout

5737 AC Lieshout (Noord-Brabant)

€105 Huurprijs p.m.
110 m²
5 kamers
1952

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

De antikraak woning is gesitueerd in het pittoreske Lieshout, gelegen tussen grotere steden als Eindhoven en Helmond. Beide steden zijn binnen 20 minuten rijden te bereiken. Lieshout maakt deel uit van de gemeente Laarbeek. Het dorp beschikt over een winkelcentrum en openbaar vervoer.

Over deze woning in Lieshout

In Lieshout is er een eengezinswoning woning beschikbaar die op de begane grond is voorzien van een hal, een woonkamer, een keuken en een apart toilet. Verder is er een bijkeuken in de woning aanwezig, waar ook de aansluiting van het wasmachine te vinden is. Op de eerste verdieping bevinden zich meerdere slaapkamers en een badkamer. Naast alle ruimte die in de woning beschikbaar is, is er ook nog eens de beschikbaarheid tot een grote tuin. We vragen van de nieuwe bewoner om er voor te zorgen dat de tuin netjes onderhouden wordt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je slechts € 105,- per persoon per maand wanneer je er gaat samenwonen. Liever alleen wonen? Dat kan voor € 160,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. De servicekosten voor de woning bedragen maandelijks € 1,91.

**Let op! De voorkeur gaat uit naar 2 personen:**Jullie kunnen ieder inschrijven als woningzoekende, reageren op het aanbod en alle documenten aanleveren.

_ De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte._

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Baverdestraat Lieshout

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 105 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar