Advertentie verwijderd

Appartement Dorpsstraat in Loenen aan de Vecht

3632 AW Loenen aan de Vecht (Utrecht)

€1.130 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Op schitterende locatie, midden in het prachtige oude dorp, een 3 kamer appartement op de 1e etage en 2e etage, gelegen in het karakteristieke dorpje Loenen a/d Vecht. Vanaf de Dorpsstraat, beter bekend als het mooiste straatje van de Vechtstreek, bent u op loopafstand diverse restaurants, winkels en scholen. Loenen aan de Vecht is zeer centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Tevens zijn er talloze recreatie mogelijkheden zoals watersport, hockey, voetbal, tennis en een golfclub de Old Course Loenen.

Indeling: eigen opgang, entree, trap naar 1e verdieping. Woonkamer 6.50 x 4.50 met open keuken 2.50 x 1.50 vzv combi-magnetron, koelkast, 4-pits gasstel en wasemkap.

1e verdieping: slaapkamer 4.50 x 4.00 met slaap-vide voorzien van 2-persoons bed. logeer/slaapkamer 3 x 3. Badkamer met douche, vaste wastafel en wasmachine.

Inclusief electra en water. Exclusief voorschot gas € 70,00 betreffende verwarming en koken.

Minimale periode 6 maanden. Liefst voor twee werkend persoon. Huisdieren niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Dorpsstraat Loenen aan de Vecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.130 p/m
Beschikbaar per
Direct