Advertentie verwijderd

Appartement Meulunterseweg in Lunteren

6741 HP Lunteren (Gelderland)

€750 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Op rustige locatie gelegen treft u deze gemeubileerde woning aan. De woning is keurig ingericht. De ligging aan de voet van het Veluwse groen is goed te noemen. Parkeerplaats naast de woning. Berging achterin de tuin.

Entree, keuken, meterkast, slaapkamer met vaste kastenwand, kleine slaapkamer, badkamer, en woonkamer.

De badkamer is voorzien van aansluiting voor wasmachine, wastafel met spiegel en ligbad.

Keuken heeft een koelkast met vriesgedeelte, gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte.

Lunteren biedt ruim voldoende winkelaanbod, beschikt over een station, bibliotheek, open lucht zwembad, diverse sportmogelijkheden en diverse eetgelegenheden. De centrale ligging in het midden van Nederland en ligt op korte afstand van de snelwegen A30, A1 en A12

Het is niet mogelijk om op dit adres een basisregistratie te hebben. Kinderen, honden en/of katten zijn niet mogelijk in deze woning. De inkomenseis voor deze woning is ca. € 2300,= bruto per maand.

Let op! Uw bericht op deze advertentie (dus ALEEN op deze woning! ) zal tevens naar eigenaar verzonden worden, waarnaar hijzelf contact met u opneemt. Uw gegevens zullen uiteraard niet aan andere partijen verstrekt worden! Indien u bezwaar maakt en geen rechtstreeks contact met eigenaar wenst, dient u dat vooraf kenbaar te maken. Zonder uw bezwaar gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent. (Alle overige berichten op andere woningen zullen niet rechtstreeks met de betreffende huiseigenaren gedeeld worden. )

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Meulunterseweg Lunteren

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 750 p/m
Beschikbaar per
Direct