Advertentie verwijderd

Appartement Koningsplein flat in Maastricht

6224 EH Maastricht (Limburg)

€895 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beleef en ervaar deze woning nu in virtuele 3D tour op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Te huur geheel gerenoveerd instapklaar appartement gelegen aan het Koningsplein te Maastricht.

Het is een unieke locatie voor mensen die op zoek zijn naar een centraal gelegen appartement. Het complex is nabij het stadscentrum, het trein- en busstation en diverse verbindingswegen.

Het betreft een appartement met ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en bergruimte.

Hal (5.80x1.08) Woonkamer met veel lichtinval (4.10x4.92) Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (2.69x1.92) Slaapkamer (2.70x3.84) Badkamer voorzien van douche, wastafel en wc (2.69x1.92)

De extra bergruimtes zijn te vinden in het souterrain van het gebouw. Alle appartementen zijn voorzien van een laminaatvloer en in de keuken en badkamer ligt een tegelvloer. De appartementen zijn gestoffeerd, maar kunnen op verzoek en tegen een meerprijs gemeubileerd worden. Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren achter het complex.

De huurprijs bedraagt € 895,- excl. elektra, water, internet en servicekosten. De servicekosten bedragen € 40,- per maand .

Dit appartement is ook geschikt voor studenten boven de 23 jaar.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging zijn wij bereikbaar op tel.: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of via e-mail: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koningsplein flat Maastricht

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct