Advertentie verwijderd

Appartement Sauterneslaan in Maastricht

6213 ET Maastricht (Limburg)

€647 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

In Maastricht-West, in de geliefde woonwijk "Campagne", zijn gelegen deze uitstekend gesitueerde appartementen in het complex "Sauterneshof". Het complex kent een strategische ligging vlakbij de Tongerseweg met goede aansluiting op de uitvalswegen. Gelet op deze uitstekende ligging woont men op fietsafstand van het stadscentrum van Maastricht alsmede het winkelcentrum Brusselse Poort. Ook woont u op steenworp afstand van de wandel- en natuurgebieden "Jekerdal".

Het complex "Sauterneshof" is verdeeld over drie gebouwen. Ieder gebouw maakt gebruik van een eigen entree. Bovendien beschikt ieder gebouw over een lift, hebben alle appartementen een balkon of een tuin en een privé berging in het souterrain. Bovendien bevindt zich in het souterrain ook een gemeenschappelijke fietsenberging. Op het eigen terrein van het complex is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Het complex is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen.

De indeling van dit ruime appartement met twee slaapkamers is als volgt:

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruime woonkamer (ca.20m²) met aangrenzend een open keuken (ca.9m²) voorzien van een rechte keukenopstelling met inbouw-gasfornuis en afzuigkap. Het ruime balkon bereikt u via de woonkamer en is gelegen met uitzicht op de Tongerseweg.

De badkamer (ca.5m²) is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel als ook de wasmachine aansluiting. Het toilet is separaat gelegen. Tot slot heeft dit ruime appartement 2 slaapkamers met respectievelijke oppervlakten van ca.12m² en 8,5m² en een inpandige berging (ca.4m²).

Algemene informatie:

  • Huurprijs: € 646,43;
  • Servicekosten: € 70,00 (incl. waterverbruik);
  • Voorschot stookkosten: € 100,00.

LET OP: Getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning ter impressie.

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient minimaal 4 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen. Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden, vervolgens nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Voor vragen over deze woning of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer ****.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Sauterneslaan Maastricht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 647 p/m
Beschikbaar per
Direct