Advertentie verwijderd

Appartement Hertogsingel in Maastricht

6214 AE Maastricht (Limburg)

€400 Huurprijs p.m.
8 m²
Bestaande bouw

Over deze woning

Mooie gerenoveerde studentenwoning op top locatie. Loopafstand van het Vrijthof en de Universiteit. Varierend in grootte maar allemaal gemeubileerd met basis meubilair (bed, kast, bureau, stoel, lampen, stoffering). Het huis heeft in totaal 11 kamers en 1 studio. Er zijn 3 badkamers en een grote woonkeuken. Wifi in de hele woning.

Alleen geschikt voor studenten. Per 1 augustus komt kamer 9 beschikbaar. Een bescheiden kamer op de tweede verdieping aan de voorkant.

Kale huur: € 250,00 Voorschot linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. € 55,00 Servicekosten € 70,00 Afschrijving meubilair € 25,00 Totale huur € 400,00 Waarborg € 600,00

Indeling: tussengelegen woning met mooie trappartij. Op de begane grond is aan de achterkant een gezamenlijke fietsenstalling en grote leefkeuken. Er zijn drie badkamers met toilet en een grote leefkeuken op de begane grond.

Kenmerken: Soort woning: studentenhuis Vloeren: laminaat Keuken: zelfstandig en gemeenschappelijke keuken Fietsenstalling: aan de achterzijde van het huis Parkeren: met vergunning of betaald op straat Internet: aanwezig

Bijzonderheden:

  • alleen studenten toegestaan
  • geen huurtoeslag mogelijk
  • huisdieren niet toegestaan
  • minimale huurtermijn 2 jaar

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
8 m²
Inhoud
20 m³
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Hertogsingel Maastricht

Extra informatie

Aan drukke weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 400 p/m
Beschikbaar per
Direct