Advertentie verwijderd

Appartement Erasmusdomein in Maastricht

6229 GC Maastricht (Limburg)

€800 Huurprijs p.m.
67 m²
Gestoffeerd
Bestaande bouw

Over deze woning

Rustig gelegen aan een autovrije straat, op loopafstand van winkels, AZM en station-Randwyck. De auto kunt u parkeren op een eigen met parkeerbeugel afsluitbare parkeerplaats gelegen aan de noordzijde van het complex, de fiets kan worden gestald in de eigen berging op de begane grond van het wooncomplex. Balkon op het zuiden, te bereiken is via de woonkamer.

DE INDELING: Hoofdentree met brievenbussen. Trappenhuis en lift. Berging ca. 6 m² in afgesloten ruimte. Achteringang naar parkeerplaatsen.

1e verdieping: Hal is rechthoekig en geeft toegang tot alle afzonderlijke ruimtes. Slaapkamer 1, afmeting 2.70 x 4.40m (ca. 12 m²). L-vormige woonkamer met veel zonlicht, afmeting woonkamer (zonder keuken) 3.63 x 7.53 (27 m²). Slaapkamer 2 bevindt zich naast de woonkamer, afmeting 3,80 x 2,10m (8 m²) . Keuken: open keuken bij woonkamer en heeft een afmeting van 2.63 x 1.96m (5.52 m²) met L-vormige luxe keukenopstelling. Keukenblok is voorzien van een kookplaat met 4 gaspitten, combi oven, koelkast met vriesvak. De keuken geeft toegang tot de proviandberging (2 m²) waar zich de cv-installatie bevindt. De woonkamer biedt tevens toegang tot het balkon dat zich bevind aan de zuidzijde van het complex, aan de autovrije straat. Badkamer afmeting ca. 1.96 x 2.10m voorzien van ligbad, enkele wastafel, en witgoedaansluiting. Toiletruimte met toilet en fonteintje.

Buiten Aan de noordzijde van het wooncomplex bevindt zich een eigen parkeerplaats met parkeerbeugels.

ALGEMEEN

  • Bouwjaar 1989, zeer goed onderhouden
  • Woonoppervlakte ca. 67 m², inhoud 164m³
  • 2e verdieping, woonkamer ca. 27 m²
  • 2 Slaapkamers resp. 8 m² en 12 m²
  • Rustig gelegen nabij winkels en azM
  • Beschikbaar vanaf 1 februari 2020

OMGEVING Deze door velen geliefde wijk Randwyck ligt op 10 fietsminuten van het Vrijthof in Maastricht en op loopafstand tussen het MECC, het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het Provinciehuis Limburg. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving verschillende scholen, kinderopvang, winkels voor uw dagelijkse boodschappen en groenvoorzieningen. Een autovrije straat aan de voorzijde van het appartement en een parkeerterrein aan de achterzijde met eigen parkeerplaats.

Huur: € 800,00 Servicekosten: € 140,00 (inclusief parkeerplaats,liften, enz) Totale huur: € 940,00, excl. gas en elektriciteit Waarborgsom: € 1.500,00

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
165 m³
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Erasmusdomein Maastricht

Extra informatie

In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar