Advertentie verwijderd

Appartement Wycker Grachtstraat in Maastricht

6221 CV Maastricht (Limburg)

€950 Huurprijs p.m.
40 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

In dit prachtige pand gelegen op de hoek Hoogbrugstraat - Wycker Grachtstraat in Wyck, bieden we u te huur aan deze volledig gemeubileerde, ruime studio (40m²) op de 1ste verdieping. Door de vele raampartijen (hoek) valt er veel direct zonlicht binnen. Wyck is zeer geliefd om te wonen met op loopafstand het Centraal Station Maastricht, de stadsbibliotheek, het kleine Charles Eyck park en de 'Hoge Brug' die Wyck verbindt met het oude stadscentrum van Maastricht. Winkels en eetgelegenheden liggen om de hoek.

Middels de gezamenlijke entree met trappenhuis bereikt u de eerste verdieping, alwaar deze studio is gelegen. De hal (1,5m²) met toilet. Om optimaal gebruik te maken van de studio wordt het leefgedeelte bij de keuken betrokken en komt het slaapgedeelte aan de voorzijde. De keuken (8m²) is voorzien van een 4-pits kookplaat (gas) met afzuigkap, een losstaande koel/vries combinatie, een combi magnetron/oven, spoelbak en wasmachine. Aan de voorzijde is er ruimte waar een bed wordt geplaatst. Hier is ook de geheel vernieuwde, betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel De grote kast in het leefgedeelte wordt verplaatst naar het slaapgedeelte aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN: In de woonkamer ligt een laminaat vloer, de keuken en badkamer zijn v.v. tegelvloer. Veel lichtinval, door de grote en vele raampartijen. GEEN STUDENTEN

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Wycker Grachtstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Direct