Advertentie verwijderd

Huis Rechtstraat in Maastricht

6221 EJ Maastricht (Limburg)

€1.650 Huurprijs p.m.
110 m²
10 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Alleen voor werkende mensen beschikbaar. In het trendy stadsdeel Wyck, op loopafstand van het station midden in het stadscentrum van Maastricht gelegen appartement met drie slaapkamers. Dit appartement kan gehuurd worden door drie werkende woning delers.

Het Appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en is toegankelijk via een kleine hal. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurt. Ook heeft elke slaapkamer een bed en een garderobe kast.

De keuken is voorzien van een koelvries combinatie, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, en oven.

De Rechtstraat staat bekend als één van de meest sfeervolle winkelstraten van het stadsdeel Wyck. Mede door een combinatie van monumentale panden en een uiterst gevarieerd winkelaanbod, gecombineerd met horeca maakt het dat juist deze locatie heel bijzonder is.

Indeling:

1e verdieping: Overloop met trap naar 1e verdieping Woonkamer (10,4 x 3,25 m), badkamer (2.38 x 2,2 m), Keuken (4,03 x 2,52 m) met keukenblok koelvries combinatie, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, en oven.

Naast de keuken is slaapkamer 1 (19,5m2) gesitueerd.

2e verdieping: Overloop met toegang Slaapkamer 2 (5 x 2,2 m) gesitueerd aan de achtergevel Slaapkamer 3(5,2 x 3,10 m) gesitueerd aan de voorgevel 2 maal Berging & wasruimte(2.54 x 5,4 m)

Huurprijs is excl Gas, water en electra.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Herenhuis)
Bouwjaar
1752
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
10 kamers
Adres
Rechtstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar