Advertentie verwijderd

Appartement Kremersdreef in Maastricht

6216 SX Maastricht (Limburg)

€870 Huurprijs p.m.
85 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Aan de rand van Brusselsepoort en Belfort gelegen appartement op de derde etage (zonder lift), geheel gerenoveerd met 2 slaapkamers en een balkon.

Indeling: Via de hoofdentree is er toegang tot de gezamenlijke entree met het bellentableau, de bergingen (eigen berging is ca. 25m²) de meterkasten en het trappenhuis.

Indeling appartement(3de etage): Via het trappenhuis bereikt u de voordeur van de woning. Entree, ruime hal (4,5m²) met tegelvloer die mooi doorloopt in de keuken, badkamer en het toilet waardoor er een zeer ruimtelijk effect ontstaat doordat er tussen hal en keuken een stuk muur is weggehaald. In de hal is er tevens een ruime muurkast. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en is deels betegeld. Het toilet is separaat. De keuken is voorzien van een nieuwe aanbouwkeuken met apparatuur te weten een koelkast, een oven, 4-pitsgaskooktoestel, afzuigkap en modern lades met kasten. Vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon (ca. 6m. x1m.) en toegang tot de bijkeuken (3,5m2) met de aansluiting voor de wasmachine, plaatsing van de (nieuwe)boiler en de meterkast.

De woonkamer (ca. 25m²) is voorzien van een kunststof vloer (Novilon) in hout-look en heeft eveneens een deur naar het balkon dat aan de voorzijde is gelegen. De 2 slaapkamers resp. 17m² en 9m² zijn eveneens voorzien van de Novilon vloer en hebben inbouwkasten.

Bijzonderheden:

  • volledige dubbele beglazing en kunststof kozijnen;
  • volledig gerenoveerd, geschilderd en voorzien van nieuwe keuken, badkamer, toilet en vloeren;
  • slaapkamers en woonkamer voorzien van jaloezieën;
  • ruime berging in het souterrain van 25m²;
  • parkeren op de openbare weg;

Huurprijs:

  • kale huurprijs €870,- p/m exclusief;
  • service kosten € 125,- p/m (waterverbruik/verwarming/schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten/elektra en gebruik gemeenschappelijke ruimten/kosten huismeester);
  • exclusief elektra (eigen meter) en exclusief gebruik gas voor het koken (eigen meter) en exclusief internet en tv.;

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kremersdreef Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 870 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar