Advertentie verwijderd

Studio Minderbroedersberg in Maastricht

6211 LK Maastricht (Limburg)

€1.125 Huurprijs p.m.
38 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur in het centrum van Maastricht naast het Vrijthof, splinternieuwe studio met fantastisch uitzicht. Geschikt voor een persoon of een koppel.

Gelegen midden in het kloppende hart van academisch Maastricht tussen het centrale Vrijthof met uitzicht op de kerken en faculteiten Recht en Economie. De bewoners zijn een mix van professionele, gelijkgestemde mensen die studeren of zijn begonnen met werken in een breed scala van academische velden.

De prestigieuze Maastrichtse woningen die met jou in gedachten zijn ontworpen, waar hedendaags design de elegante charme van Maastricht ontmoet. Binnen wordt de charme voortgezet met lichte Franse eikenhouten vloeren, geaccentueerd door de huiselijke warmte van designverlichting die in de studio's en gangen aanwezig is. En met open, eigentijdse architectuur en accessoires, is het een wereld waar je graag thuiskomt.

Het biedt een scala aan zowel ruime studio's als appartementen met meerdere slaapkamers die passen bij uw budget en woonwensen. De woningen hebben allemaal een open indeling met indrukwekkende plafonds die wel 4 meter hoog kunnen zijn. De woningen zijn ontworpen met u in gedachten. Elk appartement en elke ruime studio is ingericht met kwaliteitsbedden, ingebouwde kleerkasten, bureau, bank en eettafels. Gestileerd en gemeubileerd om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. De volledig uitgeruste keukens, moderne badkamers, wasruimte, eigen fietsenstalling en kelderberging maken deze appartementen state-of-the-art voor iedereen in Maastricht om zich te concentreren op waar ze goed in zijn.

De huurprijs bedraagt € 1.125, - inclusief gas, water, elektra, internet en meubilering. De borg bedraagt € 1.500, -.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Minderbroedersberg Maastricht

Extra informatie

Tuin
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.125 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar