Advertentie verwijderd

Kamer Scharnerweg in Maastricht

6224 JJ Maastricht (Limburg)

€435 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Studentenkamer te huur in de gezellige buurt Scharn te Maastricht, nabij de Groene loper. Het stadscentrum ligt op minder dan 5 minuten fietsen. Een grote XL-supermarkt ligt verderop in de straat.

De kamer is gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van een goed onderhouden pand. De kamer (ca. 18m2) beschikt over een laminaatvloer, een eigen wastafel en dubbel glas.

De gemeenschappelijke achtertuin en recent gerenoveerde keuken, bevinden zich eveneens op de begane grond. De gemeenschappelijke keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser, oven, gaskookplaat, afzuigkap, ijskast en vriezer. De gemeenschappelijke badkamer met douche, wastafel en toilet, bevindt zich op de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich een tweede gemeenschappelijk toilet. In de kelder bevindt zich een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik. In de voortuin is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met 6 medebewoners en worden iedere week gepoetst door een schoonmaakbedrijf.

In het gehele pand bevinden zich access points voor een optimaal wifi netwerk in elke ruimte.

De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet en poetskosten.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Scharnerweg Maastricht

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 435 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.