Advertentie verwijderd

Appartement Sauterneslaan in Maastricht

6213 ER Maastricht (Limburg)

€1.300 Huurprijs p.m.
75 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

VOLLEDIG GEMEUBILEERD EN INCLUSIEF GAS, WATER, ELECTRA EN INTERNET

STUDENTEN TOEGESTAAN Dit appartement is voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, twee ruime slaapkamers, nette badkamer en een fraai aangelegde achtertuin met afgesloten achterom.

INDELING

Parterre

  • Centrale ontvangsthal met bellen tableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis en lift

Entree − De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken − Woonkamer met open keuken (totaal ca. 32 m²) en toegang tot de fraai aangelegde tuin − De keuken is volledig nieuw en voorzien van alle gemakken − Twee slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 9 m² − Toiletruimte met toilet en fonteintje − Berging van ca. 5 m²

Extra info: − Totale woonoppervlakte is ca. 75 m2 − Leuk balkon liggend op het westen − Het appartement is erg goed onderhouden − Goede ligging en bereikbaarheid − Het gehele appartement is afgewerkt met een mooie laminaatvloer − Geheel voorzien van dubbel glas

Huurprijs 1.300 euro Servicekosten: inclusief stoffering, water en stookkosten)

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande is slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
62 m²
Inhoud
255 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sauterneslaan Maastricht

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.