Advertentie verwijderd

Kamer Populierweg in Maastricht

6222 CS Maastricht (Limburg)

€525 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Moderne gemeubileerde kamer populierweg

mooie kamer te huur aan de populierweg in maastricht. Het huis ligt vlakbij winkels en verschillende faculteiten. De kamer is volledig ingericht met een tweepersoonsbed, een slaapbank, een kast, en een tafel met 2 stoelen.

indeling kamer populierweg

de kamer aan de populierweg bevindt zich aan de achterzijde van het huis, op de tweede verdieping. De kamer heeft een laminaat vloer en is volledig gemeubileerd. Het huis beschikt over 2 ruime badkamers, een grote keuken en een tuin. De volgende zaken zijn aanwezig in de keuken: koelkast met vriesvak, combi-magnetron, vaatwasser, kookplaat, pannen, messen, vorken, borden, glazen, kopjes etc. Ook is er een wasmachine en een droger in de gemeenschappelijke ruimte.

extra informatie kale huurprijs: € 300,- service kosten: €60,- g/w/e: €110,- meubilering: € 55,- totaal huurprijs: € 525,- borg: € 525,- beschikbaar voor 1 persoon

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
15 m²
Perceeloppervlakte
390 m²
Inhoud
793 m³
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Redelijk
Adres
Populierweg Maastricht

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Aan rustige weg
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.