Advertentie verwijderd

Huis Melissabeemd in Maastricht

6229 WH Maastricht (Limburg)

€1.250 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze sfeervolle gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin op het Zuiden is gelegen op loopafstand van het AZM (Academisch Ziekenhuis Maastricht) en nog geen 10 minuten fietsen van het winkel en uitgaanscentrum van Maastricht. De uitvalswegen A2 (Eindhoven of Luik) en A79 (Heerlen-Aken) zijn zeer nabij gelegen.

De sfeervolle woning heeft een doorzon woonkamer v.v. parket vloer en een gedeeltelijke open keuken (tezamen 35m²) die v.v. is van alle moderne apparatuur. Via de hal met toilet en fontein en het trappenhuis bereikt u de 1ste verdieping, alwaar de 3 slaapkamers (resp. 15, 12 en 6m²) zijn gelegen. De badkamer (5m²) is v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel. Aan de achterzijde van de woning is de tuin gelegen met terras en berging. Door de hoge hagen biedt de tuin optimale privacy. Vanuit de tuin is een achteruitgang waar men met de fiets of brommer een naastliggende straat bereikt.

BIJZONDERHEDEN: De woning heeft een kleine voortuin en een omsloten achtertuin, gelegen op het Zuiden, met achteringang. De achtergevel heeft over de gehele breedte een elektronisch zonnescherm. De gehele woning is v.v. rolluiken.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Melissabeemd Maastricht

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.