Advertentie verwijderd

Appartement Clavecymbelstraat in Maastricht

6217 CV Maastricht (Limburg)

€895 Huurprijs p.m.
81 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Omschrijving Twee slaapkamer appartement voorzien van een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, loggia, berging en lift. Indeling: Souterrain: Berging (7 m²) geschikt voor opslag en bereikbaar met fiets. Begane grond: Centrale hal met trappenhuis, brievenbussen, bellentableau en intercom. Tevens beschikt het complex over een lift. Tweede verdieping: Entree/hal met separaat toilet en bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. De woonkamer geniet van veel lichtinval en is 22 m² groot. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; koelkast, spoelbak, 4 pits elektrische kookplaat en combi-magnetron.
Derde verdieping: Overloop met cv-ruimte geeft toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en toilet. Slaapkamer 1 en 2 zijn respectievelijk 13 en 8 m² groot. Slaapkamer 2 is voorzien van een muurkast. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en witgoedaansluiting en is eveneens voorzien van een muurkast. Tevens geeft slaapkamer 2 en de badkamer toegang tot de loggia (4 m²).

Verhuurinformatie: De huurprijs: € 895 Gas, water, elektra, TV en internet zijn NIET inbegrepen. Minimale verhuur termijn van 12 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
250 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Clavecymbelstraat Maastricht

Extra informatie

Douche
Lift
Intercom
Parkeerplaats
In woonwijk
Bij winkelcentrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.