Advertentie verwijderd

Huis Kloosterstraat in Made

4921 BD Made (Noord-Brabant)

€950 Huurprijs p.m.
120 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

GERESERVEERD VOOR HUURDER/ reageren kan dus niet meer op dit pand.

Tijdelijke Verhuur: Vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer, in centrum van Made. De woning heeft o.a. een hal (ca. 18m²), voorraadkelder, zeer riante woonkamer (ca. 40m²), leefkeuken (ca. 12m²), bijkeuken (ca. 6m²), tuinkamer (ca. 18m²), 3-tal slaapkamers (ca. groot 22m²/ 10m²/ 7m²), badkamer (ca. 6,5m²), een toiletruimte op de begane grond en een aparte toiletruimte op de eerste verdieping. De woning heeft een voor-/ en achtertuin en een achterom aan de rechterzijde. De achtertuin ligt op het oosten en heeft direct naast de tuinkamer nog een aparte berging. Woning bouwperiode 1931/1944, perceel groot 310m². (Pand nr. 05428)

Belangrijk: Het gaat om verhuur zelfstandige woning / geliberaliseerde (vrije-sector)woning met tijdelijke verhuur. De verhuur kan slechts éénmalig voor een periode van maximaal 12 maanden worden aangegaan met een minimum van 8 maanden. De huurovereenkomst kan hierna NIET worden verlengd. Ook niet als de eerste periode bijvoorbeeld 8 maanden is.

Begane grond

Indeling begane grond: entree voorzijde van de woning en hierachter eenhal (ca. 9m x 2m) met direct links de meterkast (9 groepen/ 2x aardlek) en halverwege de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap de deur naar de voorraadkelder (ca. 2,95 x 1,95m/ hoogte ca. 1,50m en met een kelderkoekoek). Geheel aan het einde van de hal de betegelde toiletruimte (ca. 1,95 x 1,10m) met staand closet en fonteintje. Rechts in de hal is de toegangsdeur naar de zeer riante woonkamer (ca. 10,12 x 4,00m). Direct achter de woonkamer ligt de leefkeuken (ca. 3,97 x 3,09m) met keukenblok in hoekopstelling en geïntegreerde apparatuur zoals: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. In de keuken een schuifpui naar de tuinkamer. Naast de keuken is een bijkeuken (ca. 3,09 x 1,95m) met hier de aansluiting voor het witgoed, de HR combo-cv Remeha (bj. ca. 2012/ cw 5) en de deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: overloop met toegang tot het balkon, de slaapkamers, badkamer en de toiletruimte. De toiletruimte (ca. 1,20 x 1,10m) ligt direct links naast de trapopgang. De badkamer (ca. 2,70 x 2,40m) ligt direct tegenover de trapopgang. In de badkamer een ligbad, dubbele wastafel met spiegels en een bidet. Recht op de overloop is de toegang naar de 2 kinderkamers (ca. 3,85 x 2,50m en 3,30 x 2,00m) en de royale ouder slaapkamer (ca. 6,00 x 3,62m). Op de gehele eerste verdieping ligt tapijt linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de natte ruimtes.

Tuin

Voor- achtertuin, berging: De voortuin is ca. 8,00 x 2,50m en volledig bestraat met sierbestrating. De achterom ligt rechts van de woning en is ca. 2m breed en komt uit bij de deur naar de berging

Kenmerken

Voorwaarden verhuur:

• Huurprijs € 950,- p/mnd, betaling per maand vooraf • Huurprijs is excl. gas-water en elektra (); • Waarborgsom: 2 maanden huur, zijnde € 1.900,- betalen bij aanvang verhuur; • Te huur vanaf telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.; • Er zijn geen servicekosten; • Kandidaat huurder die in aanmerking wenst te komen moet als zekerheid een IB-aangifte aanleveren over 2019 en een werkgeversverklaring; () Gas/water en elektra worden door de huurder aangemeld op zijn/haar naam bij de betreffende energiemaatschappij en Brabant Water.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
310 m²
Inhoud
400 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Kloosterstraat Made

Extra informatie

Tuin
Kabel TV
Opslagkamer
In het centrum
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar