Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Kerkdijk in Made

4921 XC Made (Noord-Brabant)

€575 Huurprijs p.m.
Gestoffeerd
Bestaande bouw
1995

Over deze woning

FUNCTIONELE LOODS met kantoren, keukentje, toiletruimte en verwarming

Zeer representatieve bedrijfsloods (totaal VVO 150m²) voor opslag/werkplaats (ca. 38m²) met ontvangstruimte (ca. 24m²), een 2-tal zeer royale kantoren (vergaderruimte / 2x ca. 31m²), toilet, keukentje en een archief. De loods meet ca. 11,50m diep en ca. 8,20m breed, heeft aan de voorzijde een overheaddeur en een aparte inloopdeur. De loods is voorzien van gas-elektra-water en verwarming. Uitstekende ruimte voor de ondernemer die een bedrijfsloods zoekt in combi met kantoren, maar ook geschikt voor particulieren (stalling camper-caravan). Het kleinschalige bedrijvencomplex (verzamelgebouw) bestaat uit een 4-tal loodsen gelegen aan de Kerkdijk net aan de rand van de gemeente. Voor de loods is ruimte om te parkeren. De loods ligt op enkele autominuten van de A59-A16 en A27.

Bouwjaar loods ca. 1995 / VVO totaal ca. 175m² / inhoud ca. 500m³ / hoogte loods ca. 5,50m Vloerbelasting indicatie maximaal 1500 kg/m². (Pandnr. 05139)

Begane grond

Indeling begane grond: ontvangsthal (ca. 7,50 x 3,20m) met meterkast (4 groepen / 1x aardlek en krachtstroom) en aan einde van de hal een wastafel met spiegel. Aansluitend een betegelde toiletruimte (ca. 1,50 x 1,20m) met staand closet. In het verlengde van de hal een kantoorruimte (ca. 8,20 x 3,80m) over de volle breedte van de loods met nooduitgang. Via de hal geheel links achterin de toegang tot de loods (ca. 7,57 x 5,00m). Deze loods is ook bereikbaar via het kantoor op de begane grond. In de ontvangsthal is de vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerst verdieping: open ruimte (ca. 7,60 x 3,20m) met keukenblok met spoelbak met warm en koud water en bovenkastjes en archief/magazijnruimte. Hier is ook de HR combi cv Nefit (bj. ca. 1995). Vanuit hier uitzicht in de loods. Naast het keukenblok de toegangsdeur naar een royaal kantoor (vergaderruimte / ca. 8,20 x 3,82m).

Voorwaarden: • Waarborgsom of Bankgarantie: 2 maanden huur excl. BTW • Betaling huur: per jaarkwartaal vooraf • Inzage van recente Jaarrekeningen kan gevraagd worden

Contact: Voor uitgebreide informatie en/of een rondleiding ter plaatse onder begeleiding van een van onze makelaars, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Alleen aan serieuze kandidaten zullen wij persoonlijk uitgebreide informatie verstrekken. Uw interesse behandelen wij met passende vertrouwelijkheid.

Kenmerken

Bouwtechnisch/overig: loods begane vloer: betonnen / verdieping: balklaag. Loods volledig geïsoleerd / voorzien van eigen gas-/ elektra en watermeters / Bijkomende kosten water-riool 30 euro per kwartaal / Sectionaldeur en loopdeur / parkeerplaats voor loods

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Interieur
Gestoffeerd
Perceeloppervlakte
95 m²
Inhoud
500 m³
Adres
Kerkdijk Made

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 575 p/m
Beschikbaar per
Direct