Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte De Bres in Marum

9363 TM Marum (Groningen)

€495 Huurprijs p.m.
Bestaande bouw
2021

Over deze woning

Marum, De Bres 2a 1e etage Huurprijs € 495,- * Marum, De Bres 2b Huurprijs € 375,- *

Binnenkort te huur op bedrijventerrein “de Poort” te Marum, kantoorruimte en een bedrijfsunit. In het representatieve nieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Bres komt 45 m² kantoorruimte op 1e etage en een aansluitende bedrijfsunit van 45 m² te huur. Gelegen zeer dichtbij de op- en afrit van de A7 biedt deze locatie veel mogelijkheden.

De huurder van de kantoorruimtes kan gebruik maken van het toilet en keuken op de begane grond. De kantoorruimtes zijn eventueel ook te combineren met de unit en eventueel van binnen uit met elkaar te verbinden. De huurprijs is inclusief gebruik van water en electra in het eerste jaar. Daarna prijs bespreken naar aanleiding van gebruik.

*incl water elektra maar ex btw per maand

Begane grond

Begane grond kantoor Gezamenlijke entree met toilet, keuken en (ruime) trapopgang voor toegang tot de kantoorruimtes op de verdieping. De vloeren van alle kantoorruimtes zijn pvc vloeren.

1e verdieping kantoor Trapopgang en toegang tot een of twee kantoorruimtes. Een groot kantoor van ca 23m² en een kleinere van ca 16m². De kantoorruimtes zijn voorzien van airco. Deze zijn ook apart te huren voor € 325,- voor het grote kantoor en € 225,- voor het kleine kantoor.

Unit Afmeting van de unit is 6 meter breed, 7,5 meter diep en 6 meter hoog. Totale oppervlakte van 45 m². De unit beschikt toiletunit met keukenblok. Toegang is via een loopdeur en een handmatig te bedienen overheaddeur. Ook is het maken van een verdieping/zolder mogelijk, de voorbereiding hierop is reeds aanwezig.

Kenmerken

-Ruime (eigen) parkeermogelijkheden -Snelle ontsluiting A7 -Gemak van nieuwbouw

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Adres
De Bres Marum

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.