Advertentie verwijderd

Appartement Dirk Jakobsstraat in Meppel

7941 KJ Meppel (Drenthe)

€975 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Bespaar tot wel €100,00 per maand energiekosten en huur een super duurzaam appartement in een woonvilla midden in het centrum van Meppel!

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen aan de rand van het centrum van Meppel.

Er worden twee prachtige woonvilla's gerealiseerd.

Woonvilla Elke Woonvilla heeft 12 moderne appartementen – verdeeld over drie verdiepingen- stuk voor stuk fraai afgewerkt met een fraaie badkamer, een compleet ingerichte keuken en afgewerkte wanden. In het midden van het gebouw ligt de entree van de Woonvilla. Deze biedt toegang tot de ruime, centrale hal. Door de vide die over alle verdiepingen loopt heeft de hal een lichte en ruime uitstraling. De hal geeft tevens toegang tot de vier appartementen op de begane grond.

Appartement

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Het appartement heeft een balkon en heeft straks een mooi uitzicht over de nog door de gemeente Meppel aan te leggen groene omgeving met een parkachtige uitstraling!

Het appartement wordt voorzien van een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt en verkoelt. Dat is nog eens comfortabel!

De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m2 en 10m2. De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

In de luxe badkamer is een douche, dubbele wastafel, spiegel en een toilet aanwezig.

Het appartement beschikt over een werkkast met wasmachine- en drogeraansluiting en buiten een eigen ruime berging van 5m2. In de berging is verlichting aanwezig.

Duurzaamheid Jouw nieuwe appartement staat straks niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woningen zijn gasloos. Elk appartement wordt voorzien van een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen en verkoelen van je appartement. Op het dak zijn een groot aantal zonnepanelen aangebracht. De energie die dat oplevert wordt is voor jou. Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel, duurzaam én betaalbaar!

De locatie Het project ligt in de populaire nieuwbouwlocatie Het Vledder. Gelegen aan de oostelijke rand van het centrum van Meppel vormt Het Vledder een mooie overgang tussen het drukke stadshart en de rust van de omliggende wijken. Het Vledder is een sfeervolle, kleinschalige en kindvriendelijke stadswijk waar betaalbaar wonen, winkelen en ontspannen hand in hand gaan. Hier vind je het beste van twee werelden: een aangename combinatie tussen stads wonen, met alle voorzieningen, winkels en uitgaansgelegenheden om de hoek, en de rust, ruimte en het comfort van een nieuwbouwwijk.

Parkeren Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied doormiddel van door de gemeente te verlenen parkeervergunningen. Als huurder kun je deze vergunning zelf aanvragen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Dirk Jakobsstraat Meppel

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar