Advertentie verwijderd

Appartement Dirk Jakobsstraat in Meppel

7941 KJ Meppel (Drenthe)

€945 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen aan de rand van het centrum van Meppel.

START VERHUUR 24 appartementen in twee Woonvilla’s (Blok 1 en Blok 2) met ieder 12 energiezuinige en moderne 3-kamer appartementen van 60m2 met berging en een parkeerplaats in de nabijheid van het appartement.

Eén van de twee Woonvilla’s (Blok 2) heeft voorzieningen speciaal voor ouderen. Denk daarbij aan rolstoeltoegankelijke drempels, een brede hal en open douche. Ouderen die in meer of mindere mate beperkingen ondervinden en hiervoor zorg nodig hebben krijgen voorrang bij het huren van deze appartementen.

Woonvilla Elke Woonvilla heeft 12 moderne appartementen – verdeeld over drie verdiepingen- stuk voor stuk fraai afgewerkt met een fraaie badkamer, een compleet ingerichte keuken en wanden voorzien van glasvezelbehang. In het midden van het gebouw ligt de statige entree van de Woonvilla. Deze biedt toegang tot de ruime, centrale hal. Door de vide die over alle verdiepingen loopt heeft de hal een lichte en ruime uitstraling. De hal geeft tevens toegang tot de vier appartementen op de begane grond.

Appartementen Alle appartementen lijken op elkaar, toch is ieder appartement nét even anders. Het woonoppervlakte is gemiddeld ca. 60m2.

Elk appartement heeft een balkon en de meeste appartementen hebben straks een mooi uitzicht over de nog door de gemeente Meppel aan te leggen groene omgeving met een parkachtige uitstraling!

De appartementen zijn voorzien van een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt en verkoelt. Dat is nog eens comfortabel!

De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m2 en 10m2. De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

In de luxe badkamer is een douche, dubbele wastafel, spiegel en een toilet aanwezig.

Ieder appartement heeft een werkkast met wasmachine- en drogeraansluiting en buiten een eigen ruime berging van 5m2. In de berging is verlichting aanwezig.

Duurzaamheid Jouw nieuwe appartement staat straks niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woningen zijn gasloos. Elk appartement wordt voorzien van een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen en verkoelen van je appartement. Op het dak zijn een groot aantal zonnepanelen aangebracht. De energie die dat oplevert wordt is voor jou. Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel, duurzaam én betaalbaar!

De locatie Het project ligt in de populaire nieuwbouwlocatie Het Vledder. Gelegen aan de oostelijke rand van het centrum van Meppel vormt Het Vledder een mooie overgang tussen het drukke stadshart en de rust van de omliggende wijken. Het Vledder is een sfeervolle, kleinschalige en kindvriendelijke stadswijk waar betaalbaar wonen, winkelen en ontspannen hand in hand gaan. Hier vind je het beste van twee werelden: een aangename combinatie tussen stads wonen, met alle voorzieningen, winkels en uitgaansgelegenheden om de hoek, en de rust, ruimte en het comfort van een nieuwbouwwijk.

Parkeren Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied doormiddel van door de gemeente te verlenen parkeervergunningen. Als huurder kun je deze vergunning zelf aanvragen.

Huurprijzen De appartementen worden verhuurd met een huurprijs vanaf € 875 tot € 975. De huurprijs is afhankelijk van de ligging in de Woonvilla.

Planning Blok 2 De bouw is al ver gevorderd en de appartementen zullen omstreeks 1 april 2021 worden opgeleverd. 1 december start de verhuur.

Aanmelden Meld je aan en stuur een mail aan emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Je ontvangt dan dezelfde dag alle informatie over het project!

Disclaimer De impressies van de badkamer is de badkamer van Blok 2. De badkamer in blok 1 krijgt een open douche. De impressie van de woonkamer is van een andere Woonvilla. In deze Woonvilla’s zit de deur links en is het raam aan de rechterkant minder breed. Kijk goed op de plattegrond als je precies wilt weten hoe je appartement eruit komt zien.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Dirk Jakobsstraat Meppel

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 945 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar