Advertentie verwijderd

Huis Dam in Middelburg

4331 GL Middelburg (Zeeland)

€1.550 Huurprijs p.m.
150 m²
6 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar vanaf oktober 2020:

Dit Rijksmonument aan de kaai te Middelburg biedt u het mooiste uitzicht op de befaamde Kuiperspoort, u waant zich terug in de tijd van de VOC! Met aan de voorzijde de haven van Middelburg en aan de achterzijde vanuit de keuken zicht op de Kuiperspoort (bekend van o.a. de film van Michiel de Ruiter) is dit oprecht een heel mooie locatie!

Deze monumentale hoekwoning (bouwjaar 1684!) bevat nog veel historische details, maar ook wooncomfort van nu door o.a. de dubbele badkamer.

Bevat onder meer: Begane grond: Entree / hal en lange gang met linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en suite met zicht op de binnentuin. Keuken met het mooiste uitzicht op het oudste straatje van Middelburg. Eerste verdieping: Overloop. Twee ruime slaapkamers waarvan 1 met heel veel authentieke elementen zoals een mooie haard. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tweede verdieping: Overloop. Drie slaapkamers en 2e badkamer.

De Kuiperspoort is een nauw straatje met historische panden en kasseien. In de 17e eeuw was hier het Kuipersgilde gevestigd die tonnen en kuipen maakte. De Kuiperspoort is 150 meter van het Damplein en een geliefde plek om foto’s te nemen. De oude pakhuizen zijn gerestaureerd tot woonhuizen. Wat een kans om zo een bijzondere woning te kunnen bewonen!

Heeft u belangstelling voor dit monumentenpand in Middelburg of specifieke vragen? Neemt u dan snel contact op met Rotsvast Middelburg. Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bekijk tevens ons overig aanbod via de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Wilt u graag huren in Middelburg? Centraal in de provincie Zeeland ligt Middelburg. Middelburg is een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen. Middelburg is een bruisende stad waar wordt gewoond, gewerkt en vooral genoten. Het historische stadscentrum, het zeer gevarieerde winkelaanbod, de diverse horecagelegenheden, een groot cultuuraanbod en de attracties en vele evenementen maken Middelburg tot een stad die niet alleen zijn inwoners, maar ook de vele bezoekers blijft verrassen en boeien.

De gemeente Middelburg telde op 1 januari telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. inwoners. De stad ligt direct aan de snelweg A58 alsmede de nieuwe N57 en de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Herenhuis)
Bouwjaar
1684
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
150 m²
Perceeloppervlakte
90 m²
Inhoud
575 m³
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Dam Middelburg

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar