Advertentie verwijderd

Studio Dam in Middelburg

4331 GJ Middelburg (Zeeland)

€850 Huurprijs p.m.
60 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Als onderdeel van een prachtig monumentaal pand in het hartje van de historische stad Middelburg, bevindt zich in het souterrain van dit object een compleet nieuw en modern ingerichte studio, waarin met oog voor detail is gewerkt aan de fraaie afwerking van het bouwtechnisch gedeelte alsmede de inrichting.

Dit is nu typisch zo’n woonruimte die je met je eigen ogen moet hebben gezien om zowel het unieke karakter alsmede het potentiële woongenot ervan te kunnen ervaren!

De complete studio met eigen opgang bestaat in basis uit twee ruimten. In het woongedeelte bevindt zich tevens de luxe open keuken met diverse gebruiksapparatuur, zoals een elektrisch fornuis met afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast met vriesgedeelte. Bij het entree vindt u de toegang tot de zeer fraaie badkamer met inloopdouche en wasmeubel. De primaire woonruimte is verder voorzien van een hoogkwalitatieve slaapbank, waardoor indien de gebruiker van deze slaapoptie gebruik wenst te maken, de beschikbare vloeroppervlakte optimaal benut wordt.

Het ruime secundaire vertrek kan eventueel ook als slaapkamer dan wel als opslagruimte dienen.

Gelegen in de binnenstad van Middelburg beschikt deze woning over een gratis privé-parkeerplaats en een afgebakend eigen stukje tuin/terras dat deel uitmaakt van een groter geheel. De studio is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.

Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Middelburg, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Prijs voor deze studio:

Huur: € 850,= per maand Voorschot g/w/e: € 150,= per maand

Total € 1000,- Waarborgsom: één keer de maandhuur

Optioneel: Extra bijkomende kosten: € 60,- voor 2 x in de maand schoonmaken.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Dam Middelburg

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar