Advertentie verwijderd

Appartement Dam in Middelburg

4331 GG Middelburg (Zeeland)

€1.049 Huurprijs p.m.
90 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement in een monumentaal pand aan de Dam, in het centrum van Middelburg . In het achterhuis gelegen maissonette. Bevat onder meer: Begane grond: Gezamenlijke, grootse entree met hal en trapopgang. Deze trapopgang en de overloop op de eerste etage is voorzien van een grote raampartij met glas in lood.

Eerste etage: Toegang appartement. Hal met trapopgang en appart toilet met fonteintje en originele witjes. Woonkeuken met laminaatvloer en uitzicht op de binnenplaats, met keukenblok met apparatuur (vaatwasser, vriezer, korlkast en oven) In de keuken is ook een diepe, vaste kast.

Woonkamer met laminaatvloer en hoge ramen en prachtige houten luiken. Toegang tot de badkamer met douchecabine en wastafel. Tweede etage: Riante overloop met meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld opstelling bureau. Apparte slaapkamer met wastafel, balkenplafond met een ruimtelijk zicht tot de nok van het dak. Door de ramen vanuit de slaapkamer heeft u zicht op de Oosterkerk.

Er is een berging aanwezig in de kelder. De fiets kan aan de achterzijde van het pand gestald worden.

Gas water en elektra is op basis van een voorshot van €137,50 per maand. Internet komt op naam van de huurder. Meubelen op de foto zijn niet inbegrepen bij de huur

Heeft u belangstelling voor deze dit object of specifieke vragen? Neemt u dan snel contact op met RotsVast Middelburg. Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bekijk tevens ons overig aanbod via de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Dam Middelburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.049 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar