Advertentie verwijderd

Appartement Meestoof in Middelburg

4331 VD Middelburg (Zeeland)

€925 Huurprijs p.m.
79 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

PER DIRECT BESCHIKBAAR | 3-kamer appartement

Op een prachtige locatie tegen de jachthaven en het centrum van Middelburg aan, hebben wij een royaal 3-kamer appartement beschikbaar met ruim balkon. Vanuit het appartement heeft u prachtig uitzicht over het kanaal en de jachthaven met karakteristieke monumentale panden aan de Kinderdijk.

Op een toplocatie nabij alle voorzieningen, maar door de ligging ook bijzonder vrij met veel privacy, rust en vrijheid.

Indeling: Via de lange hal kom je in de badkamer, toilet, washok en de twee slaapkamers. Aan het eind van de lange hal kom je in de royale woonkamer van maar liefst 59m2. Daarnaast heb je toegang naar het balkon vanuit de woonkamer.

Een privé berging is gelegen op de begane grond.

Interesse? Maak dan snel een account aan en vraag een bezichtiging aan!

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Meestoof Middelburg

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.