Advertentie verwijderd

Huis Rotterdamsekaai in Middelburg

4331 GM Middelburg (Zeeland)

€1.495 Huurprijs p.m.
162 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Wonen en werken in ‘De Vier Heemskinderen’. Dit unieke huis op de plek van de oude stadspoort biedt een goede combinatie tussen beide functies. De ruime plattegrond zorgt voor een goed in te delen begane grond en bovengelegen etages met in totaal drie slaapkamers.

Begane grond: De begane grond bestaat uit een grote, hoge entreehal (27 m2) met een glazen pui die de benedenverdieping opsplitst. De hal is door de grote schuiframen, aan weerszijden van de voordeur, zeer licht en biedt uitzicht op de kade. Achter de glazen pui is een grote zit-/ werkkamer (28 m2). Hier is een plafondbetimmering en schouwpartij van omstreeks 1800 bewaard gebleven, met aan weerszijden twee grote schuiframen die reiken tot het plafond en zorgen voor veel lichtinval. Aan de rechterzijde van de entreehal is de deur naar het trappenhuis, waar tevens het toilet is. Vanuit de zit-/ werkkamer is het trappenhuis ook te bereiken. De spiltrap van de begane grond naar de eerste verdieping komt uit op een insteek (5 m2), waar eventueel een werkplek gemaakt kan worden.

Eerste verdieping: Op de verdieping komt u via het trapportaal binnen in een ruime lichte woonkamer (45 m2) waar u levendig uitzicht heeft over de kade. De moer- en kinderbinten zijn deels voorzien van de oorspronkelijke sjabloonschildering. In deze ruimte is ook een open keuken aanwezig (7 m2). Tweede verdieping: De spiltrap voert u uiteindelijk naar de tweede etage. Hier zijn drie lichte slaapkamers (resp. 11 m2, 12 m2 en 15 m2), allen met inbouwkasten. En een badkamer (7 m2) met inloop douche, wastafel, toilet en een kast voor wasmachine en droger.

In de gang is, via een vlizotrap, de vliering (ca. 55 m2) te bereiken die uitsluitend geschikt is als berging. Hier is tevens de CV ketel aanwezig.

Bijzonderheden: De getoonde foto’s van het interieur zijn indicatief en geven niet geheel de huidige situatie weer. Bestemming gemengd 1, andere functies dan kantoor volgens de staat van kantoren in overleg.

Locatie: Gelegen aan de Rotterdamse Kaai, een zijtak van de historisch grote haven de ‘Kaai’, is het mogelijk om op de kade te parkeren. Hiervoor kunt u een vergunning (zone 2) aanvragen bij de gemeente Middelburg. Het stadscentrum met winkels en gezellige terrassen is op 5 minuten loopafstand. Het station ligt op circa 15 minuten lopen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1594
Woonoppervlakte
162 m²
Perceeloppervlakte
156 m²
Inhoud
795 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Rotterdamsekaai Middelburg

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Direct