Advertentie verwijderd

Appartement Handelskade in Nieuwegein

3434 BE Nieuwegein (Utrecht)

€1.100 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een prachtig afgewerkt en licht appartement in Nieuwegein - Geschikt voor 1 persoon.

Huurprijs: € 1100,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten Beschikbaar per: 1 juni 2019 Staat: Gestoffeerd

EEN KORTE TOUR: Dit lichte appartement ligt op de bovenste verdieping van het complex. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een tweede (opslag) kamer.

De woonkamer heeft een ruimtelijke sfeer wegens het hoge plafond en de vele ramen. De woonkamer is voorzien van een frans balkon en een moderne open keuken inclusief inbouwapparatuur. De slaapkamer is ruim van opzet en heeft een dakraam. Er is een tweede kamer welke zich uitstekend leent voor een walk-in closet. De moderne badkamer is voorzien van douche, wastafel met meubel, toilet en wasmachine.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd en is geschikt voor maximaal 1 persoon.

LOCATIE: Gelegen in het oude Vreeswijk in het zuiden van Nieuwegein heeft het appartement een gunstige ligging linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de A2 en Utrecht. Met bushalte op loopafstand ook gunstig gelegen voor openbaar vervoer en bent u met 30 minuten op Utrecht Centraal. Voor een hapje, drankje of uitgebreid diner bent u op de (tevens op loopafstand) Dorpsstraat aan het goede adres. In het nabijgelegen winkelcentrum Hoogzandveld kunt u terecht voor uw boodschappen.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1950
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Handelskade Nieuwegein

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Direct