Advertentie verwijderd

Appartement Hagestede in Nieuwegein

3431 JG Nieuwegein (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
62 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

PER DIRECT TE HUUR:

Op loopafstand van City Plaza en nabij de uitvalswegen A2, A12 en A27 gelegen licht 2-kamer appartement op de tweede verdieping.

Locatie: zeer gunstig gesitueerd linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. alle winkelvoorzieningen, het openbaar vervoer en uitvalswegen.

Het betreft een 2-kamer appartement bestaande uit woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Bijzonderheden:

  • Huurprijs: € 925,- per maand (inclusief voorschot G/W/E)
  • Oppervlakte: circa 62 m2
  • Aanvaarding: PER DIRECT
  • Opzegtermijn: 2 kalendermaanden
  • Waarborgsom: 2 maanden
  • Huurperiode: onbepaalde tijd (na 12 maanden)
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2012
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
62 m²
Inhoud
160 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hagestede Nieuwegein

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct